Color Skins

img img img img img img
Menu
21 09/2020
img

WIELERWEDSTRIJD GP BORREMANS 2020

Na vele overlegmomenten en wijs beraad is er beslist om de 60e editie van de GP Paul Borremans, dewelke normaal zou doorgaan op maandag 21 september, te annuleren en uit te stellen tot volgend jaar. Nieuwe datum om alvast in jullie agenda te noteren is maandag 20 september 2021.
Het is met spijt in ons hart dat we deze knoop moesten doorhakken, maar het is niet haalbaar om de koers en randactiviteiten dit jaar in de meest covid-veilige en jubileumwaardige omstandigheden te laten doorgaan.

Hou zowiezo onze FB-pagina in de gaten want er staat nog iets speciaals op het programma dit jaar. We kunnen de 60e verjaardag immers niet zomaar laten voorbijgaan.
Met sportieve groeten.


REGLEMENTERING WILDCARDS IN WEDSTRIJDEN ELITE INDIVIDUEEL 2020

Inschrijven wildcard

Het systeem van wildcards wordt in 2020 afgeschaft en deze wedstrijden staan open voor alle vergunninghouders Elite 2 & U23 van Belgian Cycling, Cycling Vlaanderen en FCWB, alsook voor buitenlandse vergunninghouders aangesloten bij een UCI team. Renners met een buitenlandse vergunning uit clubploegen kunnen zoals voorheen niet deelnemen.

Voorinschrijvingen verlopen via de organisator tot 15 dagen voor de wedstrijd en staan in volgorde prioritair open voor:

Vergunninghouders Belgian Cycling Elite/U23 met contract of vergunninghouders uit Belgische Worldteams, Proteams of continentale UCI teams Alle andere vergunninghouders elite en u23 van Belgian Cycling, Cycling Vlaanderen en FCWB evenals buitenlandse vergunninghouders uit UCI Worldteams, Proteams en continentale UCI teams. 15 DAGEN voor de wedstrijd zal de organisator aan André Vanlint (andrevanlint@telenet.be) en aan het Sportsecretariaat van Belgian Cycling (xavier.vandermeulen@belgiancycling.be ) de lijst met ALLE aangeworven renners bezorgen, met vermelding van naam, voornaam, club/team en UCI ID van elke renner Ten laatste 10 dagen voor de wedstrijd wordt, indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, de online inschrijvingsmodule van Cycling Vlaanderen (https://my.cycling.vlaanderen/Home/MijnWedstrijden) opengesteld tot het maximaal aantal van 175 deelnemers is bereikt. 48u voor de wedstrijd wordt de lijst met voorafinschrijvingen gepubliceerd. Na de prioriteit, zal het tijdstip van inschrijving de volgorde bepalen.

Tot 24 uur voor de wedstrijd kan een renner zijn inschrijving online annuleren of door een mailtje te sturen naar andrevanlint@telenet.be in geval van uitzonderlijke omstandigheden. Na deze periode is deelname verplicht indien de inschrijving werd aanvaard Bij vragen aarzel dan niet om contact op te nemen.

Met sportieve groeten, i.o.v. wegcommissie

XAVIER VANDERMEULEN SPORTSECRETARIS WEG, VELD, COMMISSARISSEN & REGLEMENTEN • KBWB SÉCRETAIRE SPORTIF ROUTE, CYCLO-CROSS, COMMISSAIRES & REGLEMENTS • RLVB

T +32 (2) 349 19 14 • F +32 (2) 343 12 56 XAVIER.VANDERMEULEN@BELGIANCYCLING.BE • WWW.BELGIANCYCLING.BE RUE DE BRUXELLES 482 • B-1480 TUBIZE • BELGIË • BELGIQUE